Activiteiten in Frankrijk en in Nederland in 2022

Frankrijk


Een overzicht van alle activiteiten op Bousquet (en in Nederland) is te vinden op de EVENEMENTENPAGINA.

We lichten hier eruit:

De bezinningsweek in het najaar van 2022
De retraite van twee weken in het najaar van 2022

Al de informatie over de overige activiteiten, zoals bouwweken en de terreinweken, zijn terug te vinden op de pagina’s over deze onderwerpen. Het overzicht van de data voor deze weken is te vinden op de evenementenpagina.
De meer persoonlijke informatie is daarbij achter een wachtwoord geplaatst. Deze is toegankelijk voor een kleinere kring, waaronder de deelnemers aan de activiteiten en de leden van de S.C.I. le Pampre.
De deelnemerslijsten aan de bezinningsweken en de retraites blijven alleen toegankelijk voor de deelnemers zelf.
Het wachtwoord is op persoonlijke aanvraag verkrijgbaar.

We vragen van iedereen die voor een verblijf op Bousquet komt om zich te houden aan de internationale regels om de verspreiding van COVID tegen te gaan. Recente informatie is te vinden op de voorpagina van deze site.

Zo kan Bousquet open blijven als een ontmoetingsplaats om samen verder te trekken, ook in moeilijker tijden.
Er is naast het geplande programma ook ruimte voor meer individueel verblijf, maar alleen na persoonlijk contact en overleg daarover.

Nederland

Het accent van ons werk ligt momenteel in Frankrijk.
Toch is er zo nu en dan een activiteit in Nederland zoals een themadag of een lezing. Informatie daarover staat dan op deze site vermeld.
Er is de mogelijkheid om thuis deel deel te nemen aan de meditatiecyclus die via internet wordt gegeven groeit naar een afronding. Dat houdt in dat inschrijving hiervoor niet meer mogelijk is.