De mens als van stralend licht

Begeleidende tekst op de achterzijde

Wat is de essentie van ons bestaan en hoe kunnen we dieper in het leven doordringen? Nicolette kreeg daarover een diepgaand visioen aangereikt waardoor het scheppingsverhaal volgens Genesis in een verrassend licht kwam te staan. Er bleken inspirerende sleutels voor het leven van nu in aanwezig.

De mens is geschapen naar Gods beeld en gelijkenis, vertelt Genesis. De waarde van deze woorden worden in dit boek uitgediept. Het blijkt een waarde te zijn die in onze tijd door de man en de vrouw op eigen wijze tot een bron van inspiratie kan worden waardoor de zoektocht naar de identiteit extra diepte krijgt. Zelf ontdekten we hoe de vraagstukken en de groeipijnen van mannen en van vrouwen geworteld zijn in wat de schrijvers van Genesis wilden overbrengen.

Het leven zien we als een uitdaging om in alle opzichten tot bloei en ontplooiing te mogen komen. We worden uitgenodigd om voorbij leerstelsels en dogma’s onszelf te ontmoeten in spiritueel, mentaal en emotioneel opzicht. Zo ontstaat er een zicht die diepte en richting geeft aan het leven en als een steun binnen relaties kan werken.

Schrijvers: Nicolette Rijntjes en Paulus Rijntjes
ISBN: 9789402120448
Prijs: 39,50
Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en webwinkels als AKO.NL en BOL.COM