Van Geest tot Lichaam

Begeleidende tekst op de achterzijde

Dit boek bevat een verrassende benadering van de anatomie, fysiologie en pathologie van het menselijk lichaam. De verbanden tussen geest, ziel en lichaam worden erin beschreven. Zo ontstaat een helder zicht hoe vanuit de geest het lichaam tot stand komt en onderhouden wordt.

Elk orgaan en weefsel blijkt binnen deze context een eigen plaats te hebben. Klachten en ziekten worden vanuit dit inzicht benaderd en toegelicht.

Eerder verscheen ‘Van geest tot lichaam’ bij de uitgeverij Ankh-Hermes maar na meerdere herdrukken was het al geruime tijd uitverkocht.

De heruitgave is op herhaald verzoek tot stand gekomen. We hebben daar graag zorg voor gedragen omdat we in de jaren na het schrijven zagen hoeveel het boek de lezer aanreikt. De inhoud is tijdloos en is voor velen een belangrijke bijdrage in het doorgronden van de relatie tussen geest en lichaam. Het is gebleken dat de persoonlijke klachten beter doorgrond kunnen worden. ‘Van geest tot lichaam’ wordt zowel individueel als binnen opleidingen gehanteerd.

Schrijvers: Paulus Rijntjes en Magnolia Heijboer
ISBN: 9789402123401
Prijs: 37,50
Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en webwinkels als AKO.NL en BOL.COM