Een overzicht van alle bezinningen

Hoe het begon

Een kennismaking

Persoonlijke ontplooiing

Toegang

Hoe het begon

In de loop van de afgelopen jaren zijn er voor een groep belangstellenden met grote regelmaat bezinnende teksten geschreven. Directe aanleiding was dat we door COVID ook op Bousquet alles moesten stilleggen.

De bezinningen bleken zoveel belangstelling te krijgen en inspiratie te bevatten dat we kozen ermee door te gaan. Verschillende thema’s zijn tot nu toe belicht. Zo ontstonden er talrijke teksten die voor een innerlijke verdieping kunnen worden aangewend.

Een kennismaking

De tabel is een eerste ontwerp en zal nog verder vormgegeven worden.
De teksten vormen samen een prachtige mogelijkheid voor zelfstudie binnen een door jezelf gewenst tempo. Wanneer je al deelneemt aan de bezinningen van de huidige cyclus, kunnen ze ter aanvulling een verrijking zijn.
Er zijn al meer dan 300 bezinningen beschikbaar en dat aantal is nog altijd groeiende. Hopelijk vormen ze voor velen een bron van inspiratie.

Persoonlijke ontplooiing

De teksten helpen jezelf te leren kennen en jezelf een plek te geven binnen deze intense tijd.
Lees meer

Wat te doen als je toegang wilt?

Wanneer je belangstelling hebt om verder op verkenning te gaan, kun je via de e-mail een code aanvragen. Daarmee log je in en krijg je toegang tot de teksten van de bezinningen.
Om het werk eraan mogelijk te maken, vragen we een maandelijkse bijdrage. De hoogte ervan is vrijwillig, maar laten we zeggen dat vijf euro per maand het minimum is. Je draagt bij zolang je actief kiest deel te nemen of het initiatief wenst te ondersteunen.
Je krijgt daarbij de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op een reactiepagina. Daar kun je delen wat je beleeft aan de verschillende bezinningen. Deze uitwisseling is alleen toegankelijk voor de deelnemers.

De huidige cyclus van maart 2023 tot heden is nog niet te zien en is alleen toegankelijk voor degenen die daaraan deelnemen.