Waarom zoek ik de stilte?

Een week van bezinning en stilte ingaan is wat de één verlangt en de ander confronterend vindt. Waarom zouden we de stilte zoeken? Naar binnen gaan, leidt er nogal eens toe dat we eerst de drukte in onszelf horen. Drukte die mede is gevormd door de hectische tijd waarin we leven. Er zijn zoveel impressies dat we helemaal kunnen opgaan in de wereld van alle vormen. Daardoor verliezen we het contact met de diepten in onszelf waar het leven in alle schoonheid opborrelt. Een gevoel van opgejaagd zijn en van vervreemding kan zich daardoor ontwikkelen. We raken het contact met de basis van ons bestaan kwijt.

We gaan op zoek naar deze basis die in de diepte van ons wezen aanwezig is en we stellen ons de vraag waaruit zij is gevormd. Hoe kunnen we er contact mee opbouwen en wat is de uitwerking van dit contact op de wijze waarin we in het leven staan?

Deze week kan een boeiende ontdekkingstocht zijn voor een ieder die verlangt het contact met zichzelf te vinden en te verdiepen.

Periode: 23 tot 30 oktober 2021
In verband met het coronavirus is deze week in het najaar van 2020 niet doorgegaan. Degenen die zich hadden ingeschreven voor deze week krijgen voorrang bij de deelname. Zij kunnen tot eind mei zich inschrijven. We beperken de groep tot 12 deelnemers en inschrijven is voor nieuwe deelnemers alleen via een voorlopige wachtlijst mogelijk. Begin juni hopen we je dan te kunnen berichten of je deelname definitief is.
Kosten van deze week

Inschrijving is nog beperkt mogelijk…