Retraite van twee weken in 2020

Deze retraite gaan we samen op zoek naar de relatie tussen mens, Schepper en aarde. In een tijdsfase waarin we geconfronteerd worden met onze wijze van omgaan met de aarde is deze overweging een hele uitdaging.
Het lijkt dat we al de ontstane problemen op het gebied van het milieu en het klimaat met de wetenschap van deze tijd kunnen aanpakken en oplossen. Hoe kan het desondanks zover komen dat we een situatie hebben veroorzaakt waarin ons voortbestaan als mensheid onzeker is geworden?

We belichten hoe wij samen deze situatie creëren en hoe we verder kunnen trekken op een weg die leidt naar een nieuw inzicht en naar een nieuwe openbaring van leven. Daarbij richten we ons op de innerlijke bewustwording die een ingang kan geven naar het hart en naar wat van daaruit tot ons kan komen.

Het is van grote waarde om ons te openen voor een verdiept inzicht, voorbijgaand aan de algemene maatschappelijke consensus. Zo kunnen we hernieuwd omgaan met de fase waarin we ons bevinden en kan een aanraking plaatsvinden die ons verder tot leven kan wekken.

Elke bewustwording is individueel en maatschappelijk van zo groot belang dat we graag de komende veertien dagen met degenen op weg gaan die zich daartoe aangesproken voelen.

(Oorspronkelijke) data: 2 mei tot 16 mei 2020
Door het coronavirus is deze retraite verplaatst!
Nieuwe data: 12 september tot 26 september.
Maximaal 16 deelnemers
Kosten van deze retraite