Meeleefweek

Bousquet is voor velen een plek van rust en een goede omgeving om jezelf te ontmoeten. Even is er geen druk van buiten en hoef je niet te voldoen aan de eisen die van daaruit aan je gesteld worden.

Wat staat er centraal in een meeleefweek? Het leven op Bousquet geeft de mogelijkheid  om in jezelf nieuwe gebieden te ontdekken. Door de dag heen zijn er momenten van verstilling in de vorm van meditaties.

We verkennen tijdens een groepsbijeenkomst wat er innerlijk speelt en hoe daarin een weg te vinden is. Ook verrichten we in de middag een aantal uren arbeid, het liefst buiten. Zo kunnen we onszelf ontmoeten in al onze ideeën over wat werk is en proberen we te ontdekken hoe we dieper in contact met onze innerlijke creatieve bron kunnen komen.

Het is een week om inspiratie op te doen en met nieuwe richtlijnen en inzichten weer naar huis te gaan. Thuis kun je voortbouwen op wat je in jezelf ontdekte.

Deze week is een goede mogelijkheid om te verkennen wat de initiatieven op Bousquet inhouden. Het opent tevens de mogelijkheid om desgewenst een andere keer deel te nemen aan een retraite van twee weken.
Degenen die eerder op Bousquet aan een retraite hebben deelgenomen, gebruiken deze week nogal eens om opnieuw bij de essentie van hun leven stil te staan.

Van 30 mei tot 6 juni 2020
Maximaal 16 deelnemers
Kosten van deze week